•  

  •  

  •  

 

Op slechts 30 km van Brussel is het kasteel van Bois-Seigneur-Isaac een uitgelezen plaats voor de organisatie van prestigieuze privé- of bedrijfsevenementen binnen de warme sfeer van een familiehuis. Het betoverende kader van het kasteel en zijn park geeft een bijzonder cachet aan de talrijke evenementen die er worden georganiseerd.


Achter de statige voordeur bevindt zich een grote hal (45 m²) met marmeren vloer, waar een werkelijk architecturaal pareltje van een trap, die beschouwd wordt als een van de mooiste trappen van Wallonië, in een dubbele spiraal naar de bovenverdiepingen leidt.


De hal geeft toegang tot drie aaneensluitende salons met prachtige parketvloeren en opmerkelijke sierlijsten:

 

• Salon carré: 55 m²
• Grand salon: 70 m²
• Eetzaal: 35 m²

 

Deze vier vertrekken, getooid met zeer mooie familieportretten, vormen een harmonieus geheel van 205 m² dat aan beide zijden uitgeeft op de aangelegde tuinen.

 

Een grote keuken, die werd gerenoveerd in 2001, biedt een oppervlakte van 48 m² aan traiteurs.

 

Al deze vertrekken bieden plaats aan 110 personen voor een diner of lunch en aan 300 personen voor een receptie. Voor de organisatie van een diner of lunch voor meer dan 110 personen of van een receptie voor meer dan 300 personen, raden we aan een tent op te zetten in het verlengde van het kasteel. U moet tevens een keukentent voorzien wanneer een maaltijd voor meer dan 110 personen gevolgd wordt door een receptie voor meer dan 300 personen.